Kwaliteit

Reeds bij ontwerp wordt rekening gehouden met de ergonomie en veiligheid van de toekomstige gebruiker. Vooraleer de schakelkast ons atelier verlaat, wordt ze onderworpen aan elektrische en functionele testen. Bedrijfszekerheid & kwalitatitieve afwerking geniet hierbij onze bijzondere aandacht. Onze ACS-plotter stelt ons in staat draad- en kabelnummering, componentenbenaming en bedieningsopschriften naar uw wensen te bedrukken op basis van een directe link met een CAD-systeem. Hierdoor is de link met het schema verzekerd. Elke levering omvat tevens een compleet pakket met schema's en testrapporten.

Flexibiliteit

De inzet van moderne machines en gereedschappen maakt het mogelijk te voldoen aan de meest uiteenlopende wensen. Ons machine park omvat ondermeer een laser geleide ponsmachine, plooibank en een hydraulische plooi & stansmachine voor het bewerken van koper. Computer gestuurd voorraad- en orderbeheer stelt ons in staat korte leveringstermijnen te hanteren.

Service

Ook voor opstart en afregeling op locatie kunt u bij ons terecht. In geval van technische storing staan wij paraat, zelfs al ligt de oorzaak buiten de stuurkast. Ter plaatse aanpassen en uitbreiden van bestaande kasten behoren eveneens tot de mogelijkheden.
 

 
Schakelkast_1.jpg